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CHAPTER ˗ XII 

ADVANCE RULING 

Rule 103 : Qualification and appointment of members of the Authority 
for Advance Ruling 

1[The Government shall appoint officers not below the rank of Joint 

Commissioner as member of the Authority for Advance Ruling.]  

 
 

                                                      
1  Substituted by Noti. No. 22/2017–Central Tax, dt. 17-08-2017 w.e.f. 01-07-2017. 

Earlier to substitution it read as under:  

"The Central Government and the State Government shall appoint officer of the 

rank of Joint Commissioner as member of the Authority for Advance Ruling." 
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